Dr hab. n. o zdr. Dorota Szostak-Węgierek

Paradoks otyłości - czy istnieje?

Prof. Janusz Książyk

Leczenie żywieniowe w przewlekłych chorobach neurologicznych

Dr Takao Ishikawa

Jak mikrobiom wpływa na organizm człowieka?

Prof. dr hab. n. med. Agata Szulc

Dieta przeciwdepresyjna

Dr n. med. Barbara Kuczyńska

Żywienie okołooperacyjne - rola odpowiedniego przygotowania do zabiegu, czyli tzw. "prehabilitacja"

Dr n. o zdr. Magdalena Milewska

Panel dyskusyjny: Interdyscyplinarna opieka nad pacjentem z zaburzeniami połykania

Dr n. med. Paweł Kabata

Rola suplementarnego żywienia pozajelitowego u osób operowanych z powodu nowotworu

Dr n. o zdr. Hanna Wilska

DHA w żywieniu niemowląt - najnowsze doniesienia

Dr n. med. Daniel Śliż

Żywienie a choroby cywilizacyjne

Prof. CMKP dr hab. n. med. Jacek Sobocki

Kierunki rozwoju żywienia okołooperacyjnego

Prof. Mariusz Wyleżoł

Rola chirurga w leczeniu otyłości

Dr n. med. Barbara Jamróz

Interdyscyplinarna opieka nad pacjentem z zaburzeniami połykania

Prof. Philip Calder

Omega- 3 and human health across the lifecourse

Dr Sylwia Osowska

Możliwe mechanizmy uszkodzenia wątroby w trakcie żywienia pozajelitowego

Mgr Monika Kroenke

Wsparcie żywieniowe w jadłowstręcie psychicznym

mgr Zuzanna Zaczek

Żywienie bez granic - dietetyka wczoraj i dziś

Mgr Zuzanna Przekop

Żywienie bez granic - dietetyka wczoraj i dziś

...

...

...

...